Events

Aktion Børnehjælp arbejder for at forbedre vilkårene for fattige og marginaliserede børn i Indien, men vi har også en række aktiviteter og arrangementer i Danmark. Det har vi, fordi vi gerne vil skabe synlighed om Indien og vores arbejde, samtidig med at vi giver en god oplevelse.

Dokumentaren In between days, af indiske Sankhajit Biswas, handler om 16-årige Bubai og Chiranjit, 2 transkønnede barndomsvenner fra et fattigt kvarter i Kolkata, som begynder at prostituere sig for penge. Vi følger dem i modgang og medgang og får et indblik i livet som transkønnet i Indien.

Filmen bliver præsenteret af vores ambassadør Sidsel Lieknins Vestertjele og efter filmen er der Q&A med en repræsentant fra LGBT Danmark.

Filmen er med engelske undertekster.


Indian Movie Night

Tag din ven, kæreste eller familie under armen og kom med til Indian Movie Night når vi viser alt fra spændende dokumentarer til farverige bollywood film.

Indian Movie Night er en anderledes aften, som sætter fokus på nogle af de udfordringer, Indien står overfor.

En billet koster 40 kr., og købes i døren. Overskuddet går til at give udsatte børn og unge en bedre og lysere fremtid.

Dato: søndag den 9. april 2017

Tid: kl. 16.00

Sted: Frivilligcenter Århus

Følg med på vores Facebook for kommende events.

Vi glæder os til at se jer!

Kontakt Sarahgregersen@aktionb.dk for yderligere information og se mere på vores facebookside her.

Aktion Børnehjælps arrangementer vil løbende blive opdateret her på siden, så hold dig orienteret, hvis du vil med til nogle af vores sjove og hyggelige events.

Overskuddet fra de forskellige arrangementer og aktiviteter går til Aktion Børnehjælps projekter i Indien. Således støtter du sårbare børn og unge i Indien, hver gang du deltager i et af vores events.