Asha Nivas

Asha Nivas betyder ’Håbets hus’ og organisationen arbejder for bedre vilkår for de mange udsatte børn i slummen. Asha Nivas blev stiftet i 1976, og siden da er den vokset fra meget beskedne forhold til et større foretagende.

Det er fortsat den oprindelige stifter, Dr. Kurian Thomas, som leder organisationen. Asha Nivas ligger i millionbyen Chennai, og gør et stort stykke arbejde for de udsatte børn fra slumområderne.

collagean

Organisationen har to børnehjem for gadebørn og driver flere skoler for gadebørn og tidligere børnearbejdere. Desuden har de særlige centre, hvor fattige børn fra slummen, der er gået for tidligt ud af skolen, kan få lektiehjælp og støtte til at komme tilbage på skolebænken.

De laver også oplysningsarbejde omkring AIDS og tuberkulose, som der er store problemer med i Chennais slum. Derudover samarbejder de med lokale virksomheder om at stoppe børnearbejde.

Fadderskaber siden 1983

IMG_6123

Drenge leger i slumkvarteret.

I Aktion Børnehjælp satser vi på nære, langsigtede relationer med vores indiske partnere.

Derfor er vi glade for at Asha Nivas har været en god og tæt samarbejdspartner siden 1983. Gennem fadderskabsprogrammet støtter vi udsatte slumbørn med at komme i skole og få en bedre fremtid.

Du kan være med til at give et slumbarn et fundament for at skabe en bedre fremtid for sig selv.

BLIV FADDER

Læs mere om Asha Nivas 

Læs et interview med grundlæggeren Fader Kurian Thomas her.