Book et foredrag

Book et foredrag med en af Aktion Børnehjælps frivillige, og få et spændende indblik i kontrasternes land.

Vidste du fx, at Indien stadig er det land i verden, som har flest fattige og sultne mennesker, på trods af, at velstanden er tredoblet siden år 2000?

Vores frivillige kan formidle viden om Indien, krydret med personlige anekdoter og oplevelser, fra deres rejser til Aktion Børnehjælps samarbejdspartnere.

building_blocks4

rune christoffer

Rune-Christoffer Dragsdahl

Rune-Christoffer er formand for Aktion Børnehjælp, antropolog, underviser ved Københavns Universitet, og foredragsholder. Han er en ivrig og erfaren fortæller, med stor indsigt i Indiens kultur. Rune-Christoffer har skrevet speciale om det traditionelle kastesystems rolle i nutidens Indien, og har rejst i landet flere gange.

I Oktober måned 2013 tog han til Indiens Østkyst for at besøge en af Aktion Børnehjælps samarbejdspartnere, efter den tropiske Orkan Pahilin havde oversvømmet området. Det var en voldsom oplevelse, som Rune-Christoffer dokumenterede med billeder og video, der naturligvis kan bruges ifbm et foredrag.

Rune-Christoffer kan kontaktes på tlf: 33 33 77 38 / 50 56 18 17, mail: rc@aktionb.dk 

Marie-Louise Olsson

I efteråret 2007 opholdte Marie-Louise sig knap et halvt år i Indien. Her arbejdede hun som frivillig ved Moder Teresas børnehjem i Kolkata, samtidig med, at hun producerede en film om Aktion Børnehjælps støtte til Moder Teresas hjælpearbejde.

Hør Marie-Louise fortælle om det imponerende hjælpearbejde i Kolkata, fra Moder Teresas oprettelse af hjemmene for de udsatte mennesker, til hvordan forsendelserne af danske tæpper, tøj samt mælkepulver, har gjort stor gavn for tusindvis af mennesker.

Marie-Louise er skolelærer, og det er derfor bedst at bestille et foredrag til eftermiddagen eller weekenden.

Marie-Louise kan kontaktes på tlf: 22 52 22 10, mail: marielouise.olsson(at)gmail.com

Ønsker du yderligere information, kontakt Aktion Børnehjælps sekretariat på 35 85 03 15, bedst mellem 9 og 12.

marie louise glad