Læs mere om fadderskaber

Der er 2 måder at blive fadder på

1. Vælg et barn på listen og indbetal med det samme dit første månedlige bidrag via PBS eller kreditkort
.
2. Vælg et barn på listen, notér kodenummeret og kontakt den fadderskabsadministrator, som er nævnt under barnet, og indbetal det første månedlige bidrag til reg nr 1551, konto nr 6122000
.
Vi kontakter dig med information om dit nye fadderskab inden for nærmeste fremtid.

Fadderskaberne kan trækkes fra i skat (ligningslovens §8a). Fradrag kan opnås ved at oplyse CPR- eller CVR-nummer til Aktion Børnehjælp.Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kontaktpersonen, som er angivet under det enkelte barn på ventelisten.

Har du generelle spørgsmål, kontakt fadderskabsadministrator Knud Rehder på tlf: 25 37 05 68 eller email: knud-rehder(at)get2net.dk.

Se listen over børn, der mangler en fadder her.

Du kan læse historier om nuværende fadderskabsbørn her.

fadderc
.

Støt skolegang og sundhed for et barn

Som fadder til et barn der bor hjemme, støtter du barnets skolegang, skoleuniform, bøger og lægehjælp. Fadderskabs-programmerne arrangerer også sommerlejre, udflugter og sportskonkurrencer for at styrke barnets sociale udvikling, samt giver familien vejledning ift. deres nuværende situation og fremtiden.

.

Børn på børnehjem, 180 kr. pr. måned

Som fadder til et barn på børnehjem, kan du give forældreløse børn eller børn af meget fattige familier et alternativ til livet på gaden med banderkriminalitet, prostitution og tiggeri. Som fadder støtter du kost og logi på et børnehjem, tøj, skolegang og ikke mindst omsorg og kærlighed.

.

Uddannelsesfadderskaber, 220 eller 425 kr. pr. måned

Med et uddannelsesfadderskab støtter du en ung drengs håndværkeruddannelse eller en ung piges sygeplejerskeuddannelse, så de efterfølgende kan få et godt job og bryde fattigdommens onde cirkel.

– Læs mere om sygeplejerskeuddannelse for unge kvinde

Se ventende unge til håndværkeruddannelse.

Se ventende unge til sygeplejerskeuddannelse.

.

Permanente fadderskaber – 12.000 kr. én gang

Du kan også tegne et permanent fadderskab for hjemmeboende børn – kun muligt hos Asha Nivas. Her betaler du et engangsbeløb på 12.000 kr., som dækker et barns fulde skolegang. På grund af de løbende renteindtægter går fadderskabet automatisk videre til et nyt barn, når det første fadderbarn er færdigt med skolen – uden yderligere betaling fra dig.

Hvis du er interesseret i at høre mere  eller i at tegne et permanent fadderskab, så kontakt fadderskabsadministrator, Knud Rehder på tlf. 25 37 05 68 eller e-mail: knud-rehder(at)get2net.dk

tegn1