Kalender 2017 støtter børns rettigheder

Kalender 2017

Vores nye, flotte kalender er klar og bærer temaet ‘Børn, kend jeres rettigheder‘. Det er et projekt, hvor vi i samarbejde med vores lokale partner, Cecowor, uddanner børn og voksne i grundlæggende rettigheder. Målet med projektet er at sikre skolegang til alle og reducere overgreb mod børn.

Som en del af projektet har vi med udgangspunkt i FN’s børnekonvention og de nye verdensmål etableret børnerettighedsklubber i 10 forskellige landsbyer, hvor landsbyens børn mødes to gange om måneden for at lære om deres rettigheder.

”Både børnene i børnerettighedsgrupperne og de voksne i landsby-komiteerne er meget engagerede og har allerede taget en masse initiativer til at udbrede kendskabet til børnerettigheder og sikre at de overholdes i landsbyerne,” fortæller Anja, Aktion Børnehjælps programleder, som tog til Gingee for at evaluere projektet i november.

Ønsker du at få fingrene i den flotte kalender og give en gave, der gør en forskel? Donér 100 kr. til Aktion Børnehjælp og modtag den farverige kalender som tak. Kontakt Bodil Trier på bodiltrier(at)aktionb.dk for yderligere information. Dit bidrag er med til at støtte udsatte børns rettigheder.

Giv en gave, der gør en forskel

Kreditkort
Du kan betale sikkert og nemt med kreditkort her. Du udfylder blot felterne med dine informationer, og så sender vi kalenderen afsted til dig.
HUSK at skrive ‘kalender’ i feltet ‘bemærkninger’.

MobilePay
Du kan også give en donation til Aktion Børnehjælp via MobilePay på 91 52 87 78.
HUSK at anføre dit telefonnummer, adresse samt ‘kalender‘, når du overfører. Send efterfølgende en mail til bodiltrier(at)aktionb.dk indeholdende navn,  adresse og telefonnummer så vi kan sende kalenderen til dig.

Bankoverførsel
Reg.nr: 1551
Konto nr. 540 1321
HUSK at anføre dit fulde navn og adresse samt ‘kalender‘.